Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Obvestilo specializantom

12.05.2020 15:11

Spoštovani specializanti,

Po prejemu sporočila o sprejemu novega odloka dne 7.5.2020, se je na zbornico usul plaz telefonskih klicev in elektronskih sporočil tako z vaše strani, kot s strani glavnih mentorjev, predstojnikov oddelkov in vaših delodajalcev. Na oddelku za specializacije je 8 svetovalk in ena pravnica, pristojnih za 2000 specializantov ter vse glavne mentorje in koordinatorje ter pooblaščene ustanove, poleg tega pa smo imeli tehnične težave z delovanjem informacijskega sistema, kar je prispevalo k še večjim zastojem.

Vse specializante vljudno prosimo za razumevanje in kanček potrpljenja, saj obdelava in vpis vsake spremembe v register zdravnikov zahteva nekaj dela in časa. Vsem bomo odgovorili kolikor hitro bo mogoče.

Za razjasnitev določenih vprašanj, ki so bila iz prvega obvestila razumljena napačno, bomo poslali še eno sporočilo, kjer bodo vse trenutne dileme razjasnjene.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo!

Tina Šapec, vodja Oddelka za specializacije