Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Učni portal ZZS – Moodle

23.03.2020 14:27

»Spoštovani člani,

Zbornica vzpostavlja Učni portal ZZS – Moodle, kjer boste člani imeli na voljo spletna izobraževanja, objave strokovnih dogodkov, strokovno literaturo. Posebna kategorija bo namenjena za »Pripravnike zdravnike«, saj bodo imeli omogočeno preverjanje znanja pred opravljanjem strokovnega izpita.

Za začetek delovanja Moodla se v sklopu »Strokovna literatura« zbirajo literatura,  pomembne informacije in povezave na temo COVID-19, v organizaciji mladih zdravnikov.

Z izobraževanji boste lahko pridobivali tudi kreditne točke za aktivne licence.

V portalu bodo vsebine, ki bodo namenjene samo članom, in vsebine namenjene širši javnosti. V zaprte vsebine se boste morali prijaviti v portal z uporabniškim imenom in geslom, ki ga uporabljate za vstop v zaprti del spletne strani zbornice.

Dostop do portala je mogoč preko spletne strani zbornice (uvodna stran – 1. mesto pri povezavah do aplikacij) ali preko direktne povezave: http://zzs.ff.um.si/moodle/.

Ob morebitnih težavah pri dostopu se obrnite na našo Podporo