Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Ne potujte v tujino, ne udeležujte se dogodkov in bodite kolegialni

11.03.2020 18:38
Zdravniška zbornica Slovenije poziva vse članice in člane, da zaradi razmer, povzročenih s širjenjem  koronavirusa, ne potujete v tujino in se ne udeležujete dogodkov z družabno ali strokovno (izobraževalno) vsebino.

Pozivamo vas tudi, da upoštevate navodila svojih delodajalcev, samozaposleni pa se ravnajte po priporočilih pristojnih organov.

Vse članstvo tudi prosimo, da ravnate kolegialno. Glede na izkušnje kolegov iz tujine, kjer se že spopadajo z izjemno težavno situacijo, je zelo pomembno, da zdravniki ostanemo dobro povezani in si pomagamo med seboj - tako pri prevzemanju poklicnih obremenitev, kot pri reševanju drugih s korona virusom povezanih težav. Bodimo povezani znotraj zdravništva in maksimalno sodelujmo z drugimi zdravstvenimi delavci.

Preverimo tudi, ali kdo od naših kolegov potrebuje pomoč, pa četudi gre za zamenjavo dežurstva, za varstvo otrok ali za druge stvari, s katerimi dokazujemo pripadnost našemu poklicu.

Dr. Zdenka Čebašek – Travnik, dr. med., predsednica Zdravniške zbornice Slovenije
Miha Lukač, dr. med.,  predsednik skupščine Zdravniške zbornice Slovenije
Iztok Kos, dr. med., generalni sekretar Zdravniške zbornice Slovenije