Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Slovesna podelitev specialističnih listin doktorjem medicine in doktorjem dentalne medicine

22.11.2019 10:34

V sredo zvečer je na slovesni podelitvi licenčnih listin in potrdil o opravljenem specialističnem izpitu listine prejelo 54 doktorjev medicine in 20 doktorjev dentalne medicine.
IMG_0905

Prejemnike licenčnih listin in njihove družinske člane ter prijatelje, ki so se udeležili slovesnosti, je nagovorila predsednica dr. Zdenka Čebašek - Travnik. V nagovoru je spregovorila o vsebinsko zelo bogatem delovanju zdravniške zbornice in jih spodbudila, da v njej aktivno sodelujejo v obliki delovanja v različnih odborih, delovnih skupinah in na posameznih dogodkih.

IMG_0912
»Današnji nagovor zaključujem z iskreno zahvalo vsem, ki ste našim prejemnikom listin dolga leta stali ob strani, jih razumeli, podpirali in opravičevali, da niso bili toliko z vami, kot ste si želeli. V mislih imam vaše starše in otroke in vzemite današnji večer tudi kot skromno zahvalo za vse, kar ste jim omogočili,« je ob koncu govora dejala dr. Zdenka Čebašek - Travnik.


Prejemnike odličij sta nagovorili tudi asist. dr. sc. Maja Grošelj, dr. dent. med., članica Odbora za zobozdravstvo in predsednica Komisije za podiplomsko usposabljanje pri Odboru za zobozdravstvo, in Vesna Pekarović Džakulin, dr. med., predsednica Odbora za osnovno zdravstvo in podpredsednica Evropskega združenja splošnih in družinskih zdravnikov – UEMO
IMG_0922

IMG_0926


Veselo razpoloženje je še poudarila skupina Anastomoza. Zasedbo sestavljajo študentje in diplomanti Medicinske fakultete v Ljubljani.
IMG_0900

Zdravniška zbornica Slovenije čestita vsem prejemnikom listin.

Fotogalerija prireditve je dostopna tukaj >>>