Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Pomembno obvestilo: Pošiljanje e-napotnic ne deluje

08.10.2019 09:49

»Spoštovana predsednica!

Prosim, če nam uredite delovanje e-napotnic, pošiljanje ne gre od jutra, na telefon e-zdravja se ne javlja nihče!!« Tako se je glasila prošnja ene od zdravnic malo čez osmo zjutraj, ki jo je prejela predsednica zbornice dr. Zdenka Čebašek – Travnik.

Iz Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) smo prejeli potrditev, da je delovanje res moteno.

»Spoštovani,
posredujemo vam povezavo do strani podpore uporabnikom, ki jo stalno uporabljajo izvajalci, in kjer smo ob 8.52 objavili obvestilo o motnjah delovanja:  https://podpora.ezdrav.si/«

Pojasnili so, da gre za počasno delovanje sistema eNaročanja. In pojasnili še: "V primeru nedelovanja kateregakoli dela sistema (lokalnega, centralnega, infrastrukture, ...) je potrebno izdajati papirne napotnice".

POMEMBNO: Ob 13:12 je NIJZ sporočil: "Napake na sistemu eNaročanje so bile odpravljene. V primeru dodatnih težav nas kontaktirajte na številko 080 72 99 ali pa na naslov podpora@ezdrav.si. 

e-Zdravje_motnje pri delovanju