Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Srečanje mladih zdravnikov z ministrom za zdravje

09.05.2019 13:33

15. maja 2019 ob 16. uri se bo minister za zdravje Aleš Šabeder na Zdravniški zbornici Slovenije  srečal z mladimi zdravniki in študenti 6. letnika medicine ter absolventi. 

Predsednica dr. Zdenka Čebašek - Travnik poudarja, da je Zdravniška zbornica Slovenije zelo vesela, da je minister dal pobudo za ta skupni dogodek.

Na srečanju bo minister predstavil svoj pogled in konkreten nabor ukrepov za izboljšanje razmer v slovenskem zdravstvu. Z ekipo se je že lotil reševanja razmer v primarnem zdravstvu, analize čakalnih vrst, pregleda poslovanja in vodenja zavodov ter nujnih sprememb zakonodaje in administrativnih razbremenitev.

Minister želi slišati, kaj mladi zdravniki potrebujete, kje vidite razloge, da posamezne specializacije ostanejo nezasedene, in kaj bi po vašem mnenju v zdravstvu morali spremeniti, da bi bilo bolje za vse, zdravnike in paciente.

Zaradi organizacije dogodka vas prosimo, da nam svojo udeležbo potrdite na e-naslov: dogodki@zzs-mcs.si (s pripisom: srečanje z ministrom), in sicer najkasneje do 14. maja 2019, za kar se vam zahvaljujemo.

Vljudno vabljeni!