Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Kam po študiju medicine? V družinsko ambulanto!

30.03.2019 12:33

Karieni kongres_dvorana

Bodoči zdravniki tudi danes na kariernem kongresu z naslovom Kam po študiju na medicinski fakulteti? pridobivajo informacije o tem, kaj jih čaka po študiju. 

Karierni kongres_prva vrsta
Kariernega kongresa, ki ga pripravljajo Medicinska fakulteta, Zdravniška zbornica Slovenije in Karierni centri Univerze v Ljubljani, se je danes udeležil tudi minister za zdravje Aleš Šabeder, ki je študente tudi nagovoril.

Prav tako sta v nagovoru udeležence in ministra pozdravila predsednica Zdravniške zbornice Slovenije dr. Zdenka Čebašek – Travnik in dekan Medicinske fakultete v Ljubljani prof. dr. Igor Švab.

Sledila pa je predstavitev Karierna pot v primarnem zdravstvenem varstvu prim. Simone Repar Bornšek, dr. med., spec. družinske medicine.

Karierni kongres_predstavitev družisnke medicine
Skupaj bo udeležencem na obeh velikih dogodkih, prvi je bil v soboto 23. marca, drugi pa poteka danes, predstavljenih 44 medicinskih specializacij in šest specializacij dentalne medicine.