Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Kam po študiju medicine? V družinsko ambulanto!

30.03.2019 12:33

Karieni kongres_dvorana

Bodoči zdravniki tudi danes na kariernem kongresu z naslovom Kam po študiju na medicinski fakulteti? pridobivajo informacije o tem, kaj jih čaka po študiju. 

Karierni kongres_prva vrsta
Kariernega kongresa, ki ga pripravljajo Medicinska fakulteta, Zdravniška zbornica Slovenije in Karierni centri Univerze v Ljubljani, se je danes udeležil tudi minister za zdravje Aleš Šabeder, ki je študente tudi nagovoril.

Prav tako sta v nagovoru udeležence in ministra pozdravila predsednica Zdravniške zbornice Slovenije dr. Zdenka Čebašek – Travnik in dekan Medicinske fakultete v Ljubljani prof. dr. Igor Švab.

Sledila pa je predstavitev Karierna pot v primarnem zdravstvenem varstvu prim. Simone Repar Bornšek, dr. med., spec. družinske medicine.

Karierni kongres_predstavitev družisnke medicine
Skupaj bo udeležencem na obeh velikih dogodkih, prvi je bil v soboto 23. marca, drugi pa poteka danes, predstavljenih 44 medicinskih specializacij in šest specializacij dentalne medicine.