Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Klubski pogovorni večer: Aktualni koncepti v preventivi pri otrocih in odraslih ​

15.11.2018 16:15

V sredo, 14. novembra, je bil ob 18. uri zelo aktualen in dobro obiskan Klubski pogovorni večer z naslovom Aktualni koncepti v preventivi pri otrocih in odraslih. Tema pogovora so bili preventivni ukrepi za ohranjanje ustnega zdravja tako pri otrocih in mladini kot pri odraslih.

Pogovor je vodila asist. dr. Tanja Tomaževič, dr. dent. med., spec. otroškega in preventivnega zobozdravstva s Stomatološke klinike in članica Odbora za zobozdravstvo pri Zdravniški zbornici Slovenije.

Sogovorniki pa so bili: prim. Jožica Reberc, dr. dent. med., prim. Marta Križnar Škapin, dr. stom., spec. pedontolog, Mojca Košorok, dr. dent. med., spec. otroškega in preventivnega zobozdravstva, ZD Rudnik, Alja Kraigher Brumen, dr. dent. med., OŠ Koseze, doc. dr. Rok Gašperšič, dr. dent. med., spec. za ustne bolezni in parodontologijo, Center za ustne bolezni in parodontologijo, Stomatološka klinika, UKC Ljubljana, dr. Rok Kosem, dr. dent. med., spec. otroškega in preventivnega zobozdravstva, vodja Centra za otroško in preventivno zobozdravstvo, Stomatološka klinika, UKC Ljubljana, prof. dr. Alenka Pavlič, dr. dent. med., predstojnica Katedre za otroško in preventivno zobozdravstvo, Medicinska fakulteta, Univerza v Ljubljani.

Izpostavili so dobre prakse in tudi številne izzive v preventivi tako pri otrocih kot mladostnikih.

Posnetek je dostopen tukaj >>>>