Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Cepljenje proti nalezljivim boleznim – imamo zdravstveni delavci zares dovolj informacij?

18.10.2018 16:39
cepljenje_dr Zdenka Cebasek Travnik_spletna stran

Včeraj je na zdravniški zbornici že drugič potekal posvet z naslovom Cepljenje proti nalezljivim boleznim – imamo zdravstveni delavci zares dovolj informacij?

Organizirali sta ga: Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije in Zdravniška zbornica Slovenije.  

Udeleženci so se seznanili z učinkovitostjo cepljenja z različnih zornih kotov, predstavljene so bile prave komunikacijske poti do ciljne populacije, s katerimi se preprečuje neznanje in strah, povezan s cepljenjem, poudarjen pa je bil tudi pomen lastnega zgleda zdravstvenih strokovnjakov.

Predsednica zbornice dr. Zdenka Čebašek - Travnik je v uvodnem nagovoru povedala, da je izjemno vesela, ker je Modra dvorana tudi tokrat polna. To kaže na visoko zavedanje o pomenu cepljenja med zdravstvenimi delavci, ki je ključnega pomena.

Zbornik posveta >>>

Cepljenje_dvorana_2018