Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Cepljenje proti nalezljivim boleznim – imamo zdravstveni delavci zares dovolj informacij?

18.10.2018 16:39
cepljenje_dr Zdenka Cebasek Travnik_spletna stran

Včeraj je na zdravniški zbornici že drugič potekal posvet z naslovom Cepljenje proti nalezljivim boleznim – imamo zdravstveni delavci zares dovolj informacij?

Organizirali sta ga: Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije in Zdravniška zbornica Slovenije.  

Udeleženci so se seznanili z učinkovitostjo cepljenja z različnih zornih kotov, predstavljene so bile prave komunikacijske poti do ciljne populacije, s katerimi se preprečuje neznanje in strah, povezan s cepljenjem, poudarjen pa je bil tudi pomen lastnega zgleda zdravstvenih strokovnjakov.

Predsednica zbornice dr. Zdenka Čebašek - Travnik je v uvodnem nagovoru povedala, da je izjemno vesela, ker je Modra dvorana tudi tokrat polna. To kaže na visoko zavedanje o pomenu cepljenja med zdravstvenimi delavci, ki je ključnega pomena.

Zbornik posveta >>>

Cepljenje_dvorana_2018