Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Pomurski zdravnik leta 2018

16.10.2018 12:54

V okviru izbora Pomurski zdravnik leta 2018 v oktobru poteka tudi izbor zdravnikov leta v petih kategorijah: osebni zdravnik, pediater, ginekolog, zobozdravnik in specialist po izboru bralcev časnika Večer.

V tem delu akcije z izpolnjeno glasovnico zahvalo zdravnikom in zdravnicam ter zobozdravnikom in zobozdravnicam izrekajo bralci Pomurskega vestnika, Večera in vsi drugi prebivalci regije.

Več o glasovanju >>>>

Če bi želeli, da bi tudi v vaši ordinaciji ali zdravstveni ustanovi imeli obvestila o akciji in glasovnice, to sporočite na: marija.cimperman@zzs-mcs.si ali na minja.lednik@vecer.com.

Razglasitev izbora Pomurski zdravnik leta 2018 v petih kategorijah in medicinskega dosežka leta po izboru strokovne komisije - bo 20. novembra 2018 ob 18. uri na slavnostnem dogodku v Kongresni dvorani Radin. Dogodek, ki ga pripravlja časopisna hiša Večer in Pomurski vestnik v sodelovanju z Zdravniško zbornico Slovenije, bo osrednji zdravniški dogodek leta v regiji.

Vabljeni, da si že zdaj rezervirate čas.