Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Pomurski zdravnik leta 2018

16.10.2018 12:54

V okviru izbora Pomurski zdravnik leta 2018 v oktobru poteka tudi izbor zdravnikov leta v petih kategorijah: osebni zdravnik, pediater, ginekolog, zobozdravnik in specialist po izboru bralcev časnika Večer.

V tem delu akcije z izpolnjeno glasovnico zahvalo zdravnikom in zdravnicam ter zobozdravnikom in zobozdravnicam izrekajo bralci Pomurskega vestnika, Večera in vsi drugi prebivalci regije.

Več o glasovanju >>>>

Če bi želeli, da bi tudi v vaši ordinaciji ali zdravstveni ustanovi imeli obvestila o akciji in glasovnice, to sporočite na: marija.cimperman@zzs-mcs.si ali na minja.lednik@vecer.com.

Razglasitev izbora Pomurski zdravnik leta 2018 v petih kategorijah in medicinskega dosežka leta po izboru strokovne komisije - bo 20. novembra 2018 ob 18. uri na slavnostnem dogodku v Kongresni dvorani Radin. Dogodek, ki ga pripravlja časopisna hiša Večer in Pomurski vestnik v sodelovanju z Zdravniško zbornico Slovenije, bo osrednji zdravniški dogodek leta v regiji.

Vabljeni, da si že zdaj rezervirate čas.