Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Odličen »Skok v poletje« z Beethovnovim septetom

13.06.2018 08:56

V torek, 12. junija 2018, zvečer smo še zadnjič pred poletjem prisluhnili vnovič odličnemu koncertu iz programa Klubskih koncertnih večerov v sezoni 2017/2018. Tokrat smo z Beethovnovim septetom doživeli prav poseben glasbeni »Skok v poletje«.

Poslušali smo: Septet v Es-duru, op. 20 L. van Beethovna v izvedbi: Žiga Faganel, violina, Gea Pantner Volfand, viola, Alja Mandič Faganel, violončelo, Zoran Marković, kontrabas, Aljaž Beguš, klarinet, Leonardo Calligaris, fagot, in Jože Rošer, rog.

Več kot 50 udeležencev se je z glasnim aplavzom v akustičnem preddverju Domus Medica glasbenikom zahvalilo za izjemen glasbeni večer.

Ob tej priložnosti se je Zdravniška zbornica Slovenije zahvalila izjemni glasbenici, violončelistki Petri Greblo, članici orkestra Slovenske filharmonije, za izjemno sodelovanje in pripravo koncertnega programa, ki ste ga lahko spremljali in se bo zaokrožil jeseni.

Program koncertnih večerov za sezono 2018/2019 je že v pripravi, o njem vas bomo obvestili konec poletja.

Skok v poletje_bilten