Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Klubski koncertni večer: Camerata Medica s solisti

02.05.2018 19:22

24. maja 2018 vas ob 19. uri vabimo v Domus Medica na koncert zdravniškega orkestra Camerata Medica s solisti: Alešem Christianom Mihelačem, Nadio Ternifi in Sanjo Zupanič.

Tokrat bomo slišali dela M. A. Charpentierja: Koncert za štiri viole in komorni orkester, J. S. Bacha: Kantata št. 51 za trobento in sopran, F. Schuberta in L. Delibesa.

Program:

  1. M. A. Charpentier: Koncert za štiri viole in komorni orkester (stavki Prelude, Sarabande, Gigue angloise, Gigue francoise, Passecaille)
  2. J. S. Bach: Kantata št. 51 za trobento in sopran (stavki Aria, Recitativo, Aria, Choral, Aria); (solista Sanja Zupanič in Stanko Praprotnik)
  3. P. E. Bach: Poco adagio (solist Aleš Christian Mihelač)
  4. F. Schubert: Salve Regina (solistka Nadia Ternifi)
  5. L. Delibes: Lakmé (solistki Sanja Zupanič in Nadia Ternifi)

Vrhunski koncertni večer bo obarvan humanitarno. Posvečen bo zbiranju denarnih sredstev za nakup otroških vozičkov za otroke v begunskih centrih na otoku Lezbos. Humanitarno akcijo organizira zobozdravnik Jure Poglajen, ki skupaj z zdravniškim orkestrom vabi, da podprete akcijo.Več >>>

Vabljeni na druženje ob vrhunski glasbi v Domus Medica!

Koncerti so namenjeni članom in članicam zbornice ter članom in članicam zdravniškega društva ter njihovim družinskim članom in prijateljem, potrebna pa je predhodna rezervacija na: dogodki@zzs-mcs.si (s pripisom Koncertni večer Camerata Medica ) ali po telefonu: 01 30 72 152.