Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Klubski koncertni večer: Camerata Medica s solisti

02.05.2018 19:22

24. maja 2018 vas ob 19. uri vabimo v Domus Medica na koncert zdravniškega orkestra Camerata Medica s solisti: Alešem Christianom Mihelačem, Nadio Ternifi in Sanjo Zupanič.

Tokrat bomo slišali dela M. A. Charpentierja: Koncert za štiri viole in komorni orkester, J. S. Bacha: Kantata št. 51 za trobento in sopran, F. Schuberta in L. Delibesa.

Program:

  1. M. A. Charpentier: Koncert za štiri viole in komorni orkester (stavki Prelude, Sarabande, Gigue angloise, Gigue francoise, Passecaille)
  2. J. S. Bach: Kantata št. 51 za trobento in sopran (stavki Aria, Recitativo, Aria, Choral, Aria); (solista Sanja Zupanič in Stanko Praprotnik)
  3. P. E. Bach: Poco adagio (solist Aleš Christian Mihelač)
  4. F. Schubert: Salve Regina (solistka Nadia Ternifi)
  5. L. Delibes: Lakmé (solistki Sanja Zupanič in Nadia Ternifi)

Vrhunski koncertni večer bo obarvan humanitarno. Posvečen bo zbiranju denarnih sredstev za nakup otroških vozičkov za otroke v begunskih centrih na otoku Lezbos. Humanitarno akcijo organizira zobozdravnik Jure Poglajen, ki skupaj z zdravniškim orkestrom vabi, da podprete akcijo.Več >>>

Vabljeni na druženje ob vrhunski glasbi v Domus Medica!

Koncerti so namenjeni članom in članicam zbornice ter članom in članicam zdravniškega društva ter njihovim družinskim članom in prijateljem, potrebna pa je predhodna rezervacija na: dogodki@zzs-mcs.si (s pripisom Koncertni večer Camerata Medica ) ali po telefonu: 01 30 72 152.