Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Javni poziv za imenovanje koordinatorjev specializacij za področje infektologije, internistične onkologije in onkologije z radioterapijo

31.01.2018 11:31

Na poziv za imenovanje koordinatorjev specializacij za področje infektologije, internistične onkologije in onkologije z radioterapijo se lahko prijavijo kandidati, ki:

  • izpolnjujejo pogoje za imenovanje za glavnega mentorja (od njihovega specialističnega izpita je minilo vsaj 5 let in v letu 2017 so zbrali najmanj 50 kreditnih točk),
  • so zaposleni v pooblaščeni ustanovi, kjer se lahko opravlja pretežni del specializacije, za katero kandidirajo, in
  • so priznani strokovnjaki na svojem strokovnem področju.

Kandidati morajo vlogi priložiti svoj življenjepis in predlog oziroma vizijo usposabljanja za specializacijo, za katero kandidirajo. Vloge z dokazili pošljite do 1. 3. 2018 po pošti na naslov: Zdravniška zbornica Slovenije, Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana, s pripisom: Javni poziv za imenovanje koordinatorjev, ali na elektronski naslov: gp.zzs@zzs-mcs.si.

Izbor med prijavljenimi kandidati, ki bodo izpolnjevali pogoje, bo opravila komisija, ki jo sestavljajo predsednik Sveta za izobraževanje zdravnikov, predsednik Komisije za podiplomsko usposabljanje in predsednica Zdravniške zbornice Slovenije.