Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Klubski pogovorni večer – Mladi zdravniki se predstavijo

18.01.2018 16:52

V letošnjem letu nadaljujemo s klubskimi pogovornimi večeri, na katere ste se zelo pozitivno odzvali in se jih radi udeležujete. Želimo si, da bi se v tem odprtem in konstruktivnem medsebojnem dialogu čim večkrat srečevali tudi letos.

Na prvi letošnji pogovorni večer vas vabimo že 7. februarja ob 18. uri, ko bomo v Klubu Domus Medica gostili Mlade zdravnike

POMEMBNO OBVESTILO: Klubski večer z Mladimi zdravniki je prestavljen na april. Ko bo znan nov termin, vas bomo obvestili.

V uvodu si bomo pogledali, na kaj vse so Mladi zdravniki v letu 2017 opozarjali s svojimi videofilmi. Zelo kritični so bili tako do novele Zakona o zdravniški službi kot novele Zakona o zdravstveni dejavnosti, saj so takoj zaznali, da ne rešujeta dejanskih problemom, temveč prinašata še nove.

Sogovorniki bodo:

dr. Tina Bregant, dr. med., specialistka pediatrije in specializantka fizikalne in rehabilitacijske medicine,
Anita Dobrovolec, dr. med., specialistka radiologije,
Luka Kovač, dr. med., specializant ginekologije in porodništva.

Povedali bodo, kdo sploh so Mladi zdravniki. Zakaj so se spontano povezali? Kakšne spremembe si želijo? Kaj jih v trenutnem zdravstvenem sistemu najbolj moti?

Prav zaradi njihovega angažiranega delovanja in uveljavljanja poslanstva mladih zdravnikov in zobozdravnikov so lani na Slavnostni akademiji ob 25-letnici zbornice prejeli zbornično zahvalo (na fotografiji zgoraj).

mladi zdravniki

Dogodek je namenjen članom in članicam Zdravniške zbornice Slovenije. Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite na kristina.udovc@zzs-mcs.si ali po telefonu: 01 30 72 152.

Že zdaj pa vabljeni tudi k ogledu nekaterih njihovih videozgodb tukaj >>>