Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vse o novem razpisu specializacij za zobozdravnike

09.01.2018 10:40

Ker v zadnjih dneh prejemamo zelo veliko vprašanj, povezanih z zadnjim razpisom specializacij, ki je bil objavljen 27. decembra 2017, je Zdravniška zbornica Slovenije včeraj pripravila posebno delavnico z naslovom Vse o novem razpisu specializacij za zobozdravnike.

Delavnica je bila namenjena bodočim specializantom zobozdravnikom in bodočim pripravnikom zobozdravnikom.

Na delavnici je Klara Zupančič, mag. prav., iz Zdravniške zbornice Slovenije odgovarjala na vprašanja, ki se pojavljajo zaradi sprememb, ki jih je sredi poletja prinesla novela Zakona o zdravniški službi (ZZdrS-F) in z njo povezana objava razpisa specializacij za leto 2017.

Med drugim je pojasnjevala:
          - kako je z razpisom specializacij po novem, izbiro delodajalca v primeru nacionalnega razpisa, kroženjem med specializacijo in zaposlitvijo po opravljeni specializaciji,
          - kako je z možnostjo prijave za opravljanje programa pripravništva za poklic zobozdravnik,
          - kje se lahko opravlja pripravništvo ter še vrsto drugih vprašanj. 

Na dodatna vprašanja so odgovarjali tudi: Tina Šapec, univ. dipl. prav., vodja Oddelka za podiplomsko usposabljanje, licence in register zdravnikov Zdravniške zbornice Slovenije,  Krunoslav Pavlović, dr. dent. med., podpredsednik Zdravniške zbornice Slovenije in asist. dr. Maja Grošelj, dr. dent. med., predsednica Komisija za izobraževanje pri Odboru za zobozdravstvo.

Odziv je bi izjemno velik, saj se je delavnice udeležilo okoli 30 bodočih specializantov zobozdravnikov in bodočih pripravnikov zobozdravnikov.

Prezentacija je na voljo tukaj >>>

Speciazlizacije_zobozdravniki_08 01 2018