Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vse o novem razpisu specializacij za zdravnike in zobozdravnike

09.01.2018 09:43

Ker v zadnjih dneh prejemamo zelo veliko vprašanj povezanih z zadnjim razpisom specializacij, ki je bil objavljen 27. decembra 2017, vas vabimo na delavnici: Vse o novem razpisu specializacij za zdravnike, ki bo 9. januarja, in za zobozdravnike, ki bo 8. januarja.

Pripravili pa smo tudi zbirko najpogostejših vprašanj in odgovorov na zastavljena vprašanja o tej tematiki >>>

Vse o novem razpisu specializacij za zdravnike

Za zdravnike bo delavnica potekala v torek, 9. januarja 2018, ob 16. uri na Zdravniški zbornici Slovenije, Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana na temo: Vse o novem razpisu specializacij za zdravnike in sekundariatu.

Delavnica je namenjena bodočim specializantom zdravnikom in zdravnikom pripravnikom. Na vaša vprašanja bo odgovarjala: Tina Šapec, univ. dipl. prav., vodja Oddelka za podiplomsko usposabljanje, licence in register zdravnikov Zdravniške zbornice Slovenije.

Na delavnici bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, ki se pojavljajo zaradi sprememb, ki jih je sredi poletja prinesla novela Zakona o zdravniški službi (ZZdrS-F) in z njo povezana objava drugega razpisa specializacij za leto 2017. Med drugim bomo pojasnili:

          - kako je z možnostjo prijave na sekundariat ter prijavo na razpise specializacij, ki se sedaj ne izvajajo več za posamezne regije, temveč za območje celotne države in za posameznega izvajalca,

         -  ali se lahko prijavite na sekundariat in specializacijo,

         -  kje lahko opravljate sekundariat,

         -  kako je z izbiro delodajalca v primeru nacionalnega razpisa, kroženjem med specializacijo, zaposlitvijo po opravljeni specializaciji in podobno.

Prijava na delavnico je mogoča preko spletnega obrazca tukaj >>> ali po elektronski pošti:  kristina.udovc@zzs-mcs.si (s pripisom: Vse o novem razpisu specializacij za zdravnike in sekundariatu), in sicer najkasneje do ponedeljka, 9. januarja, do 13. ure.

Vse o novem razpisu specializacij za zobozdravnike

Za zobozdravnike bo delavnica potekala v ponedeljek, 8. januarja 2018 ob 15. uri na Zdravniški zbornici Slovenije, Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana na temo: Vse o novem razpisu specializacij za dentalno medicino in pripravništvu.

Delavnica je namenjena: bodočim specializantom zobozdravnikom in bodočim pripravnikom zobozdravnikom. Na vaša vprašanja bo odgovarjala: Klara Zupančič, mag. prav. iz Zdravniške zbornice Slovenije.

Na delavnici bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, ki se pojavljajo zaradi sprememb, ki jih je sredi poletja prinesla novela Zakona o zdravniški službi (ZZdrS-F) in z njo povezana objava razpisa specializacij za leto 2017. Med drugim bomo pojasnili:

          - kako je z razpisom specializacij po novem, izbiro delodajalca v primeru nacionalnega razpisa, kroženjem tekom specializacije in zaposlitvijo po opravljeni specializaciji,

          - kako je z možnostjo prijave za opravljanje programa pripravništva za poklic zobozdravnik,

          - kje lahko pripravništvo opravljate in podobno.

Prijava na delavnico je obvezna preko spletnega obrazca tukaj >>> ali izjemoma po elektronski pošti: kristina.udovc@zzs-mcs.si (s pripisom: Vse o novem razpisu specializacij za dentalno medicino in pripravništvu) in sicer najkasneje do ponedeljka, 8. januarja do 13. ure.