Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Slavnostna akademija ob 25-letnici Zdravniške zbornice Slovenije

07.12.2017 11:28

Zdravniška zbornica Slovenije letos praznuje pomembno obletnico – četrt stoletja svojega delovanja.

Obeležili jo bomo v četrtek, 14. decembra 2017, s Slavnostno akademijo ob 25-letnici Zdravniške zbornice Slovenije z božično-novoletnim koncertom zdravniškega orkestra Camerata medica.

Osrednja slovesnost se bo začela ob 18. uri v Modri dvorani Domus Medica s kulturnim programom in s slovesno podelitvijo odličij zdravniške zbornice, ki jih bo letos prejelo 12 zaslužnih zdravnikov in zobozdravnikov ter ena skupina zdravnikov.

Člani in članice zbornice bomo skupaj počastili doseženo, čestitali letošnjim prejemnikom odličij in se zavzeli za zbornico, ki bo še bolj po meri nas vseh, članov in članic.

Osrednji govornik na slovesnosti bo dr. Milan Brglez, predsednik Državnega zbora Republike Slovenije. Povabljeni so tudi predstavniki politike, znanosti, druge stanovske organizacije, zdravniške in zobozdravniške zbornice iz tujine in številni drugi gostje.   

Predtem bo ob 17. uri retrospektivni pregled likovne dejavnosti in predstavitev umetnikov, ki so svoja likovna dela razstavljali v galeriji Domus Medica.

Ob 16. uri bo sprejem za prejemnike odličij pri predsednici zbornice dr. Zdenki Čebašek - Travnik, na katerega so vabljeni tudi vsi dosedanji predsedniki zbornice in vsi dosedanji prejemniki odličij.

Zaradi organizacije dogodka je potrebna rezervacija sedeža v dvorani!

Vljudno vabljeni.

Lepo vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite na e-naslov: kristina.udovc@zzs-mcs.si (s pripisom 25-letnica zbornice) ali po telefonu 01 30 72 152.

Pomembno obvestilo: Prijava na slovesnot ni več mogoča, saj je dvorana polna. Hvala za razumevanje.


PROGRAM