Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vabilo na posvet 15. junija

28.05.2017 07:38
Državni zbor je začel z obravnavo sprememb zakona o zdravstveni dejavnosti, ki bodo uničile še zadnje zdravo jedro slovenskega zdravstva. Odkrito so usmerjene proti zasebnim ambulantam. 

To dokazuje tudi nepremišljeno uvajanje projektov eZdravja, ki hudo posegajo v pravice pacientov ter rušijo zaupen odnos med psihiatrom in pacientom. Namesto upoštevanja specifične narave pacientov, ki iščejo pomoč v psihiatričnih ambulantah, in narave dela z njimi, Ministrstvo za zdravje zavaja in grozi. Po novem celo z visokimi globami.

Ker država strokovni dialog zavrača, je po letih prepričevanj, pogajanj in protestov zdaj čas za odločen upor. Naša država je že dolgo članica Evropske unije in čas je, da temu primerno organizira tudi svoj zdravstveni sistem. 
 
Čas je, da se državi odločno odgovori. Da se zavrne igranje po krivičnih pravilih. Da se dvigne glavo in ponosno pove, da so zdravniki pogumni ljudje, ki jim ni vseeno za njihove paciente, razvoj slovenskega zdravstva in prihodnost Slovenije.

Zato je poziv Skupinske prakse v prilogi namenjen prav vsaki psihiatrinji ali psihiatru. Skupaj smo močnejši!

Pridružite se skupnim naporom in udeležite posveta v četrtek, 15. junija 2017 v Golf Arboretumu Volčji potok! 
 
Še danes s povratnim elektronskim sporočilom potrdite udeležbo na vabilo. 

Vabilo Skupinske prakse (PDF)

Prijazen pozdrav
 
Skupinska praksa