Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

E-naročanje prinaša tudi nekatera tveganja pri varovanju osebnih podatkov

10.04.2017 15:47
Z današnjim dnem je postal obvezen del zdravstvenega sistema e-naročanje, za katerega Ministrstvo za zdravje predvideva, da bo izboljšal sistem naročanja in s tem tudi dostopnost do zdravstvenih storitev za paciente. Zdravniška zbornica ob tem opozarja, da sistem e-zdravja prinaša tudi določeno tveganje za varovanje zasebnosti pacientov, zato zdravnike in zobozdravnike pozivamo, da spremljajo morebitne odklone in jih nemudoma prijavijo zdravniški zbornici ali Informacijskemu pooblaščencu.

V zvezi s tem opozarjamo na peticijo, ki so jo pripravili zdravniki in psihologi, ki delajo na področju psihiatrije znotraj javne zdravstvene mreže. Za pomoč pri vprašanjih, ki se pojavljajo v zvezi s storitvami eZdravja, je organiziran center za pomoč uporabnikom na brezplačni telefonski številki 080 24 45, preko spletnega obrazca na podpora.ezdrav.si ali elektronskega naslova podpora@ezdrav.si.