Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Dokazila o veljavnosti licence zaposlenih zdravnikov

03.10.2016 14:54

Zdravniška zbornica Slovenije obvešča svoje člane in kadrovske službe njihovih delodajalcev, da v skladu z določili Pravilnika o zdravniških licencah (Uradni list RS, št. 48/15, v nadaljevanju: Pravilnik), postopek podaljšanja licence uvede po uradni dolžnosti dva meseca pred iztekom licence.

V kolikor zdravnik izpolnjuje predpisane pogoje za podaljšanje licence, v skladu z določili 10. člena Pravilnika, mu zbornica licenco podaljša.

Odločbo o podaljšanju licence zdravniki prejmejo priporočeno po pošti najkasneje mesec dni pred iztekom veljavnosti licence.

Skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov vse kadrovske službe zdravstvenih ustanov pozivamo, da se za pridobitev dokazil o veljavnosti licence to je odločb o podaljšanju licence, obrnete neposredno na zdravnike, vendar ne prej kot mesec dni pred iztekom licence. Obenem delodajalce ponovno obveščamo, da je na spletni strani Zbornice http://www.zdravniskazbornica.si/ Iskalnik zdravnikov, kjer je mogoče v vsakem trenutku preveriti ali ima zaposleni veljavno licenco. Podatki se ažurirajo dnevno.