Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

IX. konferenca slovenskih zdravnikov iz sveta in Slovenije

20.05.2016 14:06

Svetovni slovenski kongres vas vljudno vabi na IX. konferenco slovenskih zdravnikov iz sveta in Slovenije, ki bo potekala 26. in 27. maja 2016 na Zdravniški zbornici Slovenije (Dunajska 162) in predstavništvu Krke, d.d. Novo mesto (Dunajska 65) v Ljubljani. Častni pokrovitelj konference je predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor.

Konferenco pripravlja Svetovni slovenski kongres v sodelovanju z Zdravniško zbornico Slovenije, Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani in Slovenskim zdravniškim društvom. Osrednje programske točke konference so: Etika v medicini; Uspešen zdravstveni sistem - izziv sodobne družbe: sistemska organizacija ter primeri dobrih in slabih praks doma in po svetu; Transplantacija v Sloveniji in po svetu; Zdravniški poklic - od študenta do specialista v klinični praksi; Teme interne medicine in nevrologije; Urologija, infektologija in nefrologija; Ortopedija in rehabilitacija.

Podrobnejše informacije: preliminarni program in prijavnica. Kotizacije ni.

Vljudno vabljeni.