Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Pričenja se Evropski teden testiranja na HIV in virusa hepatitisa B in C

16.11.2015 13:26

image2258

Ministrstvo za zdravje in Klinika za infekcijske bolezni in vročinska stanja, UKC Ljubljana vodita kampanjo Evropski teden promocije testiranja na HIV in virusa hepatitisa B in C, ki bo potekala od 20. do 27. novembra 2015.

Namen kampanje je združiti Evropejce pri ozaveščanju prebivalstva in zdravstvenega osebja o prednostih testiranja in zgodnjega zdravljenja omenjenih okužb. Geslo tedna testiranja je "Testiraj se. Zdravi. Prepreči."

V Sloveniji je še vedno veliko predsodkov do testiranja na omenjene okužbe. Zdravstveni delavci lahko s primernim pristopom prispevate k premagovanju strahu pred testiranjem in k normalizaciji testiranja ter s tem tudi k boljšemu zdravju, zato vljudno vabljeni, da kampanjo podprete.
Vabimo vas, da se registrirate kot podpornik kampanje, kar lahko storite na naslednji povezavi: http://testingweek.eu/register-to-take-part.aspx

Pričenja se evropski teden testiranja na HIV in virusa hepatitisa B in C

Vabilo ministrstva k sodelovanju pri kampanji