Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Pričenja se Evropski teden testiranja na HIV in virusa hepatitisa B in C

16.11.2015 13:26

image2258

Ministrstvo za zdravje in Klinika za infekcijske bolezni in vročinska stanja, UKC Ljubljana vodita kampanjo Evropski teden promocije testiranja na HIV in virusa hepatitisa B in C, ki bo potekala od 20. do 27. novembra 2015.

Namen kampanje je združiti Evropejce pri ozaveščanju prebivalstva in zdravstvenega osebja o prednostih testiranja in zgodnjega zdravljenja omenjenih okužb. Geslo tedna testiranja je "Testiraj se. Zdravi. Prepreči."

V Sloveniji je še vedno veliko predsodkov do testiranja na omenjene okužbe. Zdravstveni delavci lahko s primernim pristopom prispevate k premagovanju strahu pred testiranjem in k normalizaciji testiranja ter s tem tudi k boljšemu zdravju, zato vljudno vabljeni, da kampanjo podprete.
Vabimo vas, da se registrirate kot podpornik kampanje, kar lahko storite na naslednji povezavi: http://testingweek.eu/register-to-take-part.aspx

Pričenja se evropski teden testiranja na HIV in virusa hepatitisa B in C

Vabilo ministrstva k sodelovanju pri kampanji