Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

eZdravje – iz teorije v prakso

04.09.2015 13:17

Spoštovani,

elektronske rešitve nacionalnega projekta eZdravje se po pilotnih fazah in po dopolnitvah zakonodaje že širijo v uporabo po vsej Sloveniji. Z namenom, da bi bili vsi čim bolje obveščeni o terminskih načrtih projekta in o posebnostih posameznih rešitev, Ministrstvo za zdravje RS organizira predstavitev projekta, namenjeno zasebnim zdravnikom koncesionarjem in članom njihovih timov.
 
Kljub temu, da je časa za pripravo na uvedbo projekta malo, se zavedamo velikih prednosti, ki jih posodobljen način dela prinaša nam in našim bolnikom, in se želimo nanj čim bolje pripraviti. Zato se nam pridružite na predstavitvi projekta eZdravje, kjer nam bodo predstavniki ministrstva razložili, kakšne spremembe in prednosti prinašajo v slovensko zdravstvo rešitve eRecept, eNaročanje, Centralni register podatkov o pacientih in ostale.
 
Zbrali se bomo v soboto, 12. septembra 2015, ob 9.00 v Modri dvorani Domus Medica na Dunajski cesti 162 v Ljubljani. Predstavitev bo predvidoma potekala dve uri, vabimo pa vas, da v razpravah aktivno sodelujete, saj pravilna uporaba sodobnih elektronskih rešitev prinaša mnogo večjo učinkovitost in kakovost storitev v celotnem zdravstvenem sistemu.
 
Udeležba na izobraževanju je brezplačna. Vljudno vas prosimo, da svojo prisotnost sporočite na e-naslov info@zdravniki-zobozdravniki.net.
 
Do takrat vas lepo pozdravljam.
 
Helena Mole, dr. med.
predsednica Odbora za zasebno dejavnost pri ZZS in
predsednica Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov
in zobozdravnikov Slovenije

PROGRAM