Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Strokovno srečanje Programa Svit - SVITOV DAN 2015

12.07.2015 13:14

Program Svit je državni program presejanja in zgodnjega odkrivanja predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki, ki na območju celotne Slovenije organizirano poteka že 6 let. Letošnje strokovno srečanje bo namenjeno predvsem deljenju izkušenj zdravstvenih delavcev, ki sodelujejo pri Programu Svit, predstavitvi vsebin iz širšega konteksta raka debelega črevesa in danke ter izpostavitvi predlogov za še kakovostnejše izvajanje programa v prihodnje. Podrobneje se bomo posvetili tudi  obravnavi posameznih skupin z različnimi ovirami pri sodelovanju v Programu Svit (slepota, gluhost, jezikovne prepreke, odsotnost zdravstvenega zavarovanja …).

Srečanje je namenjeno vsem, vključenim v izvajanje Programa Svit, podpornikom programa in širši strokovni javnosti. Udeležba na srečanju je brezplačna.

Prijava na elektronskem naslovu https://www.1ka.si/a/70616 je mogoča najkasneje do 4. decembra 2015 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Postopek za pridobitev kreditnih točk pri Zdravniški zbornici Slovenije in Zbornici zdravstvene in babiške nege Slovenije je v teku.