Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Revija Isis prejela posebno pohvalo

26.09.2014 14:22

V Ljubljani, 26. 9. 2014 – Včeraj je naslovnica revije ISIS (št. 3/ marec 2014) prejela posebno pohvalo na konferenci POMP Forum, ki  je največji letni dogodek s področja vsebinskega marketinga v Sloveniji. V kategoriji najboljša naslovnica nas je žirija uvrstila tik za zmagovalcem, z obrazložitvijo: »Posebno pohvalo dobi ISIS, št. 3/marec 2014, Zdravniške zbornice Slovenije, saj je naslovnica strokovne revije, namenjene članom Zdravniške zbornice, vsekakor eno od letošnjih pozitivnih presenečenj. Dodelan vizualni koncept, ki cilja na znano ciljno skupino in v njej vzbuja radovednost. Mikrofotografija na prvi pogled deluje kot umetniško delo, razlaga pa povzroči aha trenutek. Poleg tega je ta serijsko povezana z relevantno in spodbujajočo tematiko.

image isis
 

S konceptom naslovnic, ki smo ga uvedli v letu 2014, smo želeli povečati prepoznavnost in všečnost revije, jo približati ciljni skupini in jo oblikovno posodobiti ter osvežiti.  Na naslovnici nam je uspelo s kreativno konceptualizacijo najti način, s katerim smo funkcionalnost revije nadgradili s privlačnim, dinamičnim in modernim videzom. Človeško telo pod mikroskopom je neusahljiv vir raznovrstnih oblik in barv, s čimer je paleta doslej izdanih naslovnic sveža, barvita, všečna in prepoznavna. Z naslovnicami revije ISIS zato iščemo največja odkritja v sodobni medicini v zadnjih desetih letih oziroma tiste znanstvene dosežke, ki so pomembno zaznamovali področje medicine. Vsaka številka revije na naslovnici predstavi novo odkritje, ki ga v notranjosti revije vsebinsko dopolni tudi intervju z zdravnikom – nosilcem tega področja v Sloveniji.

Služba za odnose z javnostjo