Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Revija Isis prejela posebno pohvalo

26.09.2014 14:22

V Ljubljani, 26. 9. 2014 – Včeraj je naslovnica revije ISIS (št. 3/ marec 2014) prejela posebno pohvalo na konferenci POMP Forum, ki  je največji letni dogodek s področja vsebinskega marketinga v Sloveniji. V kategoriji najboljša naslovnica nas je žirija uvrstila tik za zmagovalcem, z obrazložitvijo: »Posebno pohvalo dobi ISIS, št. 3/marec 2014, Zdravniške zbornice Slovenije, saj je naslovnica strokovne revije, namenjene članom Zdravniške zbornice, vsekakor eno od letošnjih pozitivnih presenečenj. Dodelan vizualni koncept, ki cilja na znano ciljno skupino in v njej vzbuja radovednost. Mikrofotografija na prvi pogled deluje kot umetniško delo, razlaga pa povzroči aha trenutek. Poleg tega je ta serijsko povezana z relevantno in spodbujajočo tematiko.

image isis
 

S konceptom naslovnic, ki smo ga uvedli v letu 2014, smo želeli povečati prepoznavnost in všečnost revije, jo približati ciljni skupini in jo oblikovno posodobiti ter osvežiti.  Na naslovnici nam je uspelo s kreativno konceptualizacijo najti način, s katerim smo funkcionalnost revije nadgradili s privlačnim, dinamičnim in modernim videzom. Človeško telo pod mikroskopom je neusahljiv vir raznovrstnih oblik in barv, s čimer je paleta doslej izdanih naslovnic sveža, barvita, všečna in prepoznavna. Z naslovnicami revije ISIS zato iščemo največja odkritja v sodobni medicini v zadnjih desetih letih oziroma tiste znanstvene dosežke, ki so pomembno zaznamovali področje medicine. Vsaka številka revije na naslovnici predstavi novo odkritje, ki ga v notranjosti revije vsebinsko dopolni tudi intervju z zdravnikom – nosilcem tega področja v Sloveniji.

Služba za odnose z javnostjo