Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Nadomestne volitve v volilni enoti LB5: Upokojenci, Ljubljanske regije bolnišničnega in specialističnega zdravstva in korespondenčni volilni zbor

29.08.2022 09:11

Člane obveščamo, da bodo 7. oktobra 2022 potekale nadomestne volitve v volilni enoti LB5: Upokojenci, Ljubljanske regije bolnišničnega in specialističnega zdravstva.

Razpis volitev in sklic volilnega zbora sta dostopna s klikom na povezavi.

Volilni zbor bo zaradi preprečevanja širjenja bolezni COVID-19 izveden korespondenčno na način, da član, ki bi želel kandidirati za poslanca skupščine, sam zbere 10 podpisov volivcev iz volilne enote enoti LB5: Upokojenci, Ljubljanske regije bolnišničnega in specialističnega zdravstva in jih najpozneje do 12. 9. 2022 pošlje volilni komisiji po e-pošti (kot skene) na e-naslov Larisa.VrtacnikJarc@zzs-mcs.si oziroma po navadni pošti na naslov Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana tako, da na zbornico pridejo najpozneje 12. 9. 2022. Izpolniti je potrebno  izjavo o predlogu kandidature in  soglasje kandidata za poslanca.

Podrobneje so vsa volilna opravila opredeljena v izvedbenih navodilih, ki so dostopna na tej povezavi.