Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Rudi Höfferle je zmagovalec 28. Obalnega teka zdravnikov

17. 04. 2019

  V soboto, 17. novembra, se je v lepem sončnem vremenu odvila že 28. zdravniška obalna tekaška tekma. Štartalo je 35 tekmovalcev, najmlajši jih je štel 21, najstarejši pa kar 81 let! Tekli smo po idilični 7km trasi, ki nas je popeljala izpred ZD Lucija proti morskemu nabrežju, tekli smo tudi ob Sečoveljskih solinah. Pot je nato v Sečah strmo zavila navzgor, naš trud pri teku navkreber pa je bil popličan z naravnost pravljičnim razgledom na Soline. Tekaška proga je bila krožna in se je končala pred ZD Lucija.

  Tekmi je sledila odlična pogostitev. Lignji na žaru, sardelice in nekaj kapljic odličnega primorskega vina je poskrbelo za uspešno regeneracijo in vsesplošno zadovoljstvo tekačev. Najlepše se zahvaljujemo osebju ZD Lucija, ki je ponovno poskrbela, da smo se pred njihovim zdravstvenim domom imeli odlično.

  Tekma je bila tudi sklepno dejanje Zdravniškega tekaškega pokala "Gibanje je zdravje". Najboljšim in najbolj konsistentnim tekačem iz lanskega leta smo podelili zaslužene pokale.

  Rezultati teka so na voljo ob kliku na povezavo: https://www.zdravniskazbornica.si/docs/default-source/sportno-drustvo-gradiva/28-obalni-tek-zdravnikov---rezultati.docx?sfvrsn=c67e3336_6