Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Državno prvenstvo zdravnikov in zobozdravnikov v tenisu posameznikov

17. 04. 2019

17. junija 2017 smo se zbrali na tradicionalnem teniškemu druženju s turnirjem. 20 udeležencev in spremljevalcev se nas je tokrat zbralo v Teniškem centru Triglav Kranj.

Dovolj tehnikalij!

Lahko vam je žal, da vas ni bilo. Imeli smo se super. Zelo smo bili veseli novih udeležencev, posebej Damjana Biderja, ki je bil tudi edini predstavnik pod 35 leti. Pa kje je vsa ta Facebook generacija, se sprašujemo.

No, upam, da bo naslednje leto še več mlajših udeležencev. Saj ni pomembno, ali si začetnik v tenisu. Bolj kot sama teniška igra je pomembno, da se preko športa povežeš z enako mislečimi kolegi, izmenjaš kakšno zgodbo in tako dobiš zagon in vzpodbudo za nadaljnje delo in tolažbo za težave, s katerimi se vsakodnevno soočaš.

Čeprav smo drug drugemu nasprotnik na igrišču, pa nevidno delujemo kot eno, kadar kdo izmed nas potrebuje kakršnokoli pomoč, ne glede na sistem, zbornice, politike. Ja, tega tudi Facebook ne zmore.

Vsi ste torej dobrodošli na Teniškem druženju 2018. Lahko se povežete v skupini na Facebooku – Medicus Tenis (https://www.facebook.com/groups/313076112458873/) ali pa pošljete elektronsko pošto za prejem obvestil na: jamsekj@gmail.com ali zevnik@zevnik.eu.

Dobitniki medalj zadnjega državnega prvenstva 2017 (TK Triglav Kranj)

Novica - tenis 1

Z leve: Jože Vogelnik, Stjepan Pintarič, Jure Jamšek

Udeleženci državnega prvenstva v dvojicah (TC Škulj, 2012)

Novica - Tenis 2

Z leve: Mirjan Lapanje, Janez Zore, Tomaž Friedrich, Maja Ravnik Oblak, Jože Vogelnik, Marko Demšar, Janez Tomažič, Andrej Kovačič, Irena Vidic, Tomi Voušek, Igor Bartenjev, Rok Kosem, David Pintarič, Andrej Ralca, Jure Jamšek, Rok Perme, Andrej Kansky 

Udeleženci državnega prvenstva v dvojicah 2015 (TC Škulj Ljubljana)

Novica - tenis 3
Stojijo z leve: Andrej Kansky, Tomi Voušek, Jure Jamšek, Helena Skačej Friedrich, Robert Juvan, Igor Vatovec, Miha Verdenik, Ratko Tatalovič

Čepijo z leve: Jože Vogelnik, Leopold Zonik, Gregor Škorjanc, Krištof Zevnik, Andrej Ralca, Gregor Može

Prispevek pripravila: Krištof Zevnik, Jure Jamšek