Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

21. DP zdravnikov in zobodravnikov v košarki - Memorial Toma Krasnova

27. 11. 2022

V soboto, 26.11., smo se košarkarski navdušenci po dolgih dveh letih premora ponovno zbrali na košarkarskem turnirju. Vsakoletno tekmovanje, ki je posvečeno spominu na Toma Krasnova in tudi nosi njegovo ime je letos potekalo v Ljubljani in ga je gostila ekipa Kirurgov. Turnirja se je udeležilo pet ekip iz vse Slovenije: ekipa Maribora, Slovenj Gradca (Tamladi), Internistov, MF Legend in Kirurgov. Letošnji turnir je bil odigran v ligaškem sistemu, tako da je vsaka ekipa z vsako odigrala po eno tekmo. Igra se 12 minut t.i. umazane igre na polčas.

Državni prvaki so postali košarkarji iz Slovenj Gradca (Tamladi), ki so bili tudi debitanti na letošnjem turnirju. Drugo mesto je osvojila prenovljena in predvsem pomlajena ekipa MF legend. Tretji so bili Kirurgi, četrti ekipa iz Maribora. Zadnje mesto pa so osvojili Internisti. Po napornem dopoldnevu je sledila pogostitev in podelitev priznanj v Gostilnici Vinka. Ekipe, ki so osvojile prva tri mesta so prejele pokale, vsak udeleženec pa je dobil tudi medaljo. Za MVP turnirja je bil ob soglasnem strinjanju vseh kapetanov ekip izbran Tilen Seničar iz ekipe Slovenj Gradca.

Čestitke vsem udeležencem, tako mladim kot starim, ki so se z veseljem odzvali vabilu na turnir, na njem pustili vse molekule ATP in tako bili del lepe športne zgodbe!

 

Povezava do fotogalerije