Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Hop na Grad se bo letos znova zgodil! :))

Hop na Grad je dobrodelen tekaški dogodek, s katerim pomagamo otrokom, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Ves denar, ki ga bomo zbrali s štartninami in dobrodelnimi prispevki, bomo z nakupom aparata podarili Pediatrični kliniki v Ljubljani. Z dogodkom tudi spodbujamo zdrav način življenja in povezujemo ljudi, ki želijo vračati v skupnost, iz katere izhajajo.

Tek organiziramo tekaški zanesenjaki, ki smo zaposleni na Pediatrični kliniki v Ljubljani, s pomočjo športnikov in donatorjev. Tek podpirajo Univerzitetni klinični center Ljubljana, Pediatrična klinika in Ustanova za Pediatrično kliniko, številni prostovoljci in nenazadnje vsak posamezni tekač in navijač. Leta 2019 nas je teklo 1200 tekačev vseh starosti iz vse Slovenije. Na 4. Hop na Grad (10 .4. 2022) nas bo teklo še več!

Tek je organiziran tako, da Timing Ljubljana meri čas na dveh daljših tekih (6 in 2 km), podarjeni bodo tudi pokali za prva tri mesta v vsaki kategoriji. Za manjše otroke pa so organizirani teki na 200, 400 in 600m.

Pridruži se teku še ti ali pa ga podpri z donacijo!

 

dr. Nina Battelino, dr. med.
izr. prof. dr. Damjan Osredkar, dr. med.
Športno društvo Povodni mož
Založba Rokus Klett, d. o. o.

Lokacija:
,