Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

STROKOVNA KONFERENCA SLOVENSKIH NARAVNIH ZDRAVILIŠČ

Kotizacije

100,00 €

Polna kotizacija

Kotizacija:|- za prijave do 29. februarja 2024 - 70 €|- za kasnejše prijave - 100 €

TERME OLIMIA, PODČETRTEK

TERME OLIMIA, PODČETRTEK

Kreditne točke: 4,20

Tip vsebine: STROKOVNA

Področja: Družinska medicina, Fizikalna in rehabilitacijska medicina, Gastroenterologija, Nevrologija, Ortopedska kirurgija, Revmatologija, Splošna kirurgija, Travmatologija, Urologija, Kardiologija in vaskularna medicina

Datum
04.04.2024

Kontakt:

 SKUPNOST SLOVENSKIH NARAVNIH ZDRAVILIŠČ, G.I.Z.

 IZTOK ALTBAUER

 TEHARSKA CESTA 40

 03 544 21 11

 ssnz@ssnz.si

 Spletna stran

OBVESTILO
Zdravniška zbornica Slovenije v primeru strokovnih vsebin, ki jih organizirajo zunanji ponudniki (organizatorji), na spletni strani www.domusmedica.si nudi le platformo za objavo teh strokovnih vsebin. Za točnost podatkov o strokovnih vsebinah, ki so objavljene na tej platformi, je odgovoren organizator posamezne strokovne vsebine. Zbornica ne odgovarja za morebitne spremembe pri najavah strokovnih vsebin ter ne jamči za njihovo izvedbo in zanjo ne prevzema nobene odgovornosti. Prav tako zbornica ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli dejanje ali opustitev organizatorja ali katerekoli tretje osebe.