Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

SEMINAR IZ PALIATIVNE OSKRBE ZA SPECIALIZANTE IN DRUGE

Kotizacije

245,90 €

Polna kotizacija

Za 40-urni seminar PALIATIVNA OSKRBA so zagotovljena dodatna sredstva iz proračuna RS za specializante nekaterih kliničnih strok.

PROSTORI ZDRAVNIŠKE ZBORNICE V MARIBORU

PROSTORI ZDRAVNIŠKE ZBORNICE V MARIBORU

Kreditne točke: 14,50

Tip vsebine: STROKOVNA

Področja: Vsa področja

Število udeležencev je omejeno na: 40

Datum
13.05.2024 - 17.05.2024

Kontakt:

 SLOVENSKO ZDRUŽENJE PALIATIVNE MEDICINE SZD

 MAJA EBERT MOLTARA

 DUNAJSKA CESTA 162

 info@szpho.si

 Spletna stran

Izobraževanje je namenjeno vsem specializantom kliničnih strok. Seminar zajema področje temeljnih znanj s področja paliativne oskrbe. V okviru seminarja se udeleženci seznanijo s teoretičnimi in praktičnimi vsebinami: opredelitev paliativne oskrbe, prepoznava, gradiranje ter stopenjsko obvladovanje najpogostejših simptomov v paliativni oskrbi, osnove psiho-socialne in duhovne oskrbe neozdravljivo bolnih, vpogled v etične in pravne vidike paliativne oskrbe, osnovne veščine komunikacije in vpogled v praktično izvajanje.

Vsebina

Seminar bo potekal v prostorih ZZS v Mariboru, Partizanska 19.

OBVESTILO
Zdravniška zbornica Slovenije v primeru strokovnih vsebin, ki jih organizirajo zunanji ponudniki (organizatorji), na spletni strani www.domusmedica.si nudi le platformo za objavo teh strokovnih vsebin. Za točnost podatkov o strokovnih vsebinah, ki so objavljene na tej platformi, je odgovoren organizator posamezne strokovne vsebine. Zbornica ne odgovarja za morebitne spremembe pri najavah strokovnih vsebin ter ne jamči za njihovo izvedbo in zanjo ne prevzema nobene odgovornosti. Prav tako zbornica ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli dejanje ali opustitev organizatorja ali katerekoli tretje osebe.