Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

KOŽNE BOLEZNI S SPREMEMBAMI NA OBRAZU IN USTNI VOTLINI IN OSNOVE ANTIAGING MEDICINE

Kotizacije

180,00 €

Polna kotizacija

Zgodnja kotizacija do 11.10.2024 150€ / Za člane WDS 100€|

DOMUS MEDICA LJUBLJANA MODRA DVORANA

Kreditne točke: 7,00

Tip vsebine: STROKOVNA

Področja: Čeljustna in zobna ortopedija, Dentalna medicina, Dermatovenerologija, Družinska medicina, Oralna kirurgija, Otroško in preventivno zobozdravstvo, Parodontologija, Splošna medicina , Zobne bolezni in endodontija

Datum
09.11.2024

Kontakt:

 ZDRUŽENJE WDS

 DIANA TERLEVIĆ DABIĆ

 VILHARJEVA 27

 041 667 046

 zdruzenje.wds@gmail.com

 Spletna stran

Če se dogodka ne morete udeležiti, se prosimo nujno odjavite v vašem osebnem profilu na spletni strani ZZS vsaj 3 dni pred dogodkom. To velja za nečlane in člane ZZS. V nasprotnem primeru vam bomo zaračunali 30% kotizacije(velja tudi za člane ZZS).

Vsebina

Vsi udeleženci, ki bodo pozitivno opravili preizkus znanja, poleg rednih licenčnih toč pridobijo še dodatnih 50 odstotkov točk.

OBVESTILO
Zdravniška zbornica Slovenije v primeru strokovnih vsebin, ki jih organizirajo zunanji ponudniki (organizatorji), na spletni strani www.domusmedica.si nudi le platformo za objavo teh strokovnih vsebin. Za točnost podatkov o strokovnih vsebinah, ki so objavljene na tej platformi, je odgovoren organizator posamezne strokovne vsebine. Zbornica ne odgovarja za morebitne spremembe pri najavah strokovnih vsebin ter ne jamči za njihovo izvedbo in zanjo ne prevzema nobene odgovornosti. Prav tako zbornica ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli dejanje ali opustitev organizatorja ali katerekoli tretje osebe.