Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

Dogodki

Pravočasni pregled ustne votline lahko reši življenje

1. - 31.5.2017

Odbor za zobozdravstvo Zdravniške zbornice Slovenije pripravlja v sodelovanju s Kliničnim oddelkom za maksilofacialno in oralno kirurgijo UKCL in Centrom za ustne bolezni in parodontologijo Stomatološke klinike ponovitev projekta Pravočasen pregled ustne votline lahko reši življenje.

 

Preberite več


Nujna medicinska pomoč za ekipe v zobozdravstvu

3.6.2017

Namen tečaja je, da osveži in obogati  znanje in veščine s področja temeljnih postopkov oživljanja in defibrilacije,  ter prepoznavanja in pravilnega ukrepanja ob nekaterih nujnih stanjih (tujki v zgornjih dihalih, akutni koronarni sindrom, akutna možganska kap, motnje zavesti, anafilaktična reakcija).

Preberite več


Aktivno poslušanje

7.6.2017

Udeležba možna le za zdravnike/zobozdravnike, ki so se že udeležili ene od delavnic Metke Komar.                                                      

 

Preberite več


Vodenje zdravniških timov

10.10.2017

Zadovoljni sodelavci in dobri rezultati so izziv današnjega vodenja. V praksi je veliko težje doseči zadovoljstvo sodelavcev kot pa rezultate. Kaj lahko naredi vodja, da ustvari ustvarjalno klimo z zadovoljnimi ljudmi, ki so prijazni do pacientov?

 

Preberite več


Kako rečem ne brez občutka krivde

19.10.2017

Tisti, ki mu je izziv povedati NE,  ga skrbi za ljudi okoli sebe, da niso prizadeti, da se dobro počutijo. Taka oseba je običajno človeško prijaznost nadgradila tako, da je postala ustrežljiva ter vse bolj pozablja nase; premalo poskrbi za to, da zadovolji svoje čustvene potrebe.

Preberite več