Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

Dogodki

Od krepitve timskega dela do izboljšanja delovnega vzdušja

5.9.2017
Delo v zdravstvu je globoko prepleteno z delom v timu. Pravzaprav si težko predstavljamo, kako bi sploh izgledalo delo brez sodelavcev. Večino časa stvari delujejo. Kaj pa se zgodi, ko se v timu nekaj zalomi? Se pojavi spor? 

Preberite več


Poslušaj in bodi slišan - delavnica komunikacije in reševanja konfliktov

20.9.2017
Pod besedo komunikacija razumemo lastnosti, ki posamezniku omogočajo, da učinkovito in skladno vzpostavlja povezave z ostalimi ljudmi. 

Preberite več


Kako vodimo sebe? – delavnica osebnostnega vodenja

3.10.2017
Ko vidimo besedo vodenje, se običajno pred nami prikaže slika skupine ljudi, med katerimi ima en posameznik vlogo, da koordinira, svetuje, motivira, vodi.

Preberite več


Vodenje zdravniških timov

10.10.2017

Zadovoljni sodelavci in dobri rezultati so izziv današnjega vodenja. V praksi je veliko težje doseči zadovoljstvo sodelavcev kot pa rezultate. Kaj lahko naredi vodja, da ustvari ustvarjalno klimo z zadovoljnimi ljudmi, ki so prijazni do pacientov?

 

Preberite več


Prepoznava in obravnava žrtev nasilja v družini v okviru zdravstvene dejavnosti

16.10.2017

Prepoznava in obravnava žrtev nasilja v družini v okviru zdravstvene dejavnosti: smernice in več o izobraževanju za zdravstvene delavce, si lahko preberete na spletni strani www.prepoznajnasilje.si

 

Preberite več


Izgorelost in profesionalizem v medicini

18.10.2017
Veliko medicinskih fakultet po svetu eksplicitno uči profesionalizem. Medicinski profesionalizem je set vrednot, obnašanja in odnosov, ki poudarja zaupanje javnosti v zdravnike. 

Preberite več


Kako rečem ne brez občutka krivde

19.10.2017

Tisti, ki mu je izziv povedati NE,  ga skrbi za ljudi okoli sebe, da niso prizadeti, da se dobro počutijo. Taka oseba je običajno človeško prijaznost nadgradila tako, da je postala ustrežljiva ter vse bolj pozablja nase; premalo poskrbi za to, da zadovolji svoje čustvene potrebe.

Preberite več


Polepšaj si dan! – delavnica kreativnega razmišljanja

7.11.2017
Zdravstveni sistem je sestavljen iz kompleksnega prepletanja ustaljenih procesov, ki vodijo naš miselni proces po ustaljenih poteh razmišljanja. 

Preberite več