Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

Sodelovanje z drugimi organizacijami

Slovensko zdravniško društvo

Slovensko zdravniško društvo (SZD) predstavlja prostovoljno, samostojno, strokovno, stanovsko, nestrankarsko združenje zdravnikov, zobozdravnikov in študentov zadnjega letnika medicinske fakultete, ki delujejo v Republiki Sloveniji. http://www.szd.si/


FIDES - Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije

Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije http://www.sindikatfides.si/


Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov

Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije je prostovoljno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov, ki opravljajo svojo dejavnost na območju R Slovenije. http://zdravniki-zobozdravniki.net/


RSK - razširjeni strokovni kolegiji

Razširjeni strokovni kolegiji so najvišji strokovni organ na posameznem področju, ki usklajuje predloge klinik, strokovnih združenj in zbornic, visokošolskih zavodov, zdravstvenih zavodov ter posameznih strokovnjakov.


Zdravstveni svet

Zdravstveni svet je najvišji strokovno-usklajevalni in posvetovalni organ ministra za zdravje na področju zdravstvene dejavnosti, zdravstvenega varstva in zdravstvenega zavarovanja.

Mednarodno sodelovanje in članstvo

Zdravniška zbornica Slovenije že vrsto let namenja veliko pozornosti sodelovanju s tujimi organizacijami, ki združujejo zdravnike in zobozdravnike iz evropskih držav ter delujejo na področju obravnavanja številnih vprašanj pri opravljanju zdravniške službe, zagotavljanja visoke ravni kakovosti dela zdravnikov in s tem varovanja zdravja pacientov.

Mednarodne zdravniške organizacije, katerih članica je tudi Zdravniška zbornica Slovenije: