Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

Licenčne listine prejelo 43 zdravnikov in zdravnic ter 19 zobozdravnikov in zobozdravnic

03.12.2018 10:59

Zdravniška zbornica Slovenije je v sredo, 28. novembra, letos že četrtič pripravila slovesno podelitev potrdil o opravljenem specialističnem izpitu in licenčnih listin. Prejelo jih je 43 zdravnikov in zdravnic ter 19 zobozdravnikov in zobozdravnic.

Podelitev_listin_dvorana_2_bilten

Prejemnike in njihove družinske člane ter prijatelje, ki so tudi tokrat skoraj povsem napolnili Modro dvorano, je nagovorila predsednica zbornice dr. Zdenka Čebašek - Travnik. Zahvalila se je prejemnikom licenc za to, da so vztrajali na svoji poti, ter staršem in družinskim članom, ki so jim ves čas stali ob strani.

Dr Zdenka cebasek Travnik _podelitev listin_bilten
Opozorila pa je tudi na aktualne probleme. Celoten nagovor je dostopen tukaj >>>

Prejemnike listin sta nagovorila še primarij asistent Dean Klančič, izkušen zdravnik družinske medicine, mentor in podpredsednik Zdravniške zbornice Slovenije, ter Matej Praprotnik, dr. dent. med., član Odbora za zobozdravstvo in Odbora za zasebno dejavnost ter mediator. Celoten nagovor je dostopen tukaj >>> 

Gostja tokratne slovesnosti je bila Uliana Dorofeeva, umetnica peskovne animacije.
Uliana Dorofeeva s peskom na svetlobni mizi uprizarja otroške pravljice in druge zgodbe, izdeluje video produkcijo in ilustracije ter sodeluje z drugimi umetniki – glasbeniki in pripovedovalci. Za RTV Slovenija je zasnovala in s peskom uprizorila dve risanki.

Podelitev spec. listine_Uliana_bilten

V pesku nam je odslikala pravljico »Mavrični cvet«, znanega sovjetskega pisatelja Valentina Katajeva. Občinstvo je očarala in prejela številne čestitke.